Stemning fra Kultural folkefest 2016

Alle vores arrangementer følg os på

drengerøvs aften på Bruunshjørne

Musik, Keramik og mad på Bruuns Hjørne

Fredag d. 31 august fra kl 19.00-22.00 præsenterer BRUUNS HJØRNE i forbindelse med Kulturel Folkefest i Skælskør, sædvanligvis spisning og koncerter med bluegrass, Newgrass , Folk og moderne Country med de 2 bands

"CROSS ISLAND PORCH BAND" & ”URBAN OAK”

Byens store kok-legende Gunnar Hansen,  står for aftenens kulinariske oplevelse og Keramikerne på Bruuns hjørne har i disse dage travlt med at lave årets tallerken til menuen - Tallerkenen er i øvrig inkluderet i prisen, så den må du tage med dig hjem, hvis du selv vasker op :-)

 

MENU: I år bygger menuen over den engelske klassiker  “ Fish and chips” , selvfølgelig på den Gunnarske måde ( LÆS Gunnars avanceret måde at lave mad på ;-))

Pris ialt pr. menu incl. tallerken 225,- kr.  Der kan desuden købes den lokale Harboe Fadøl, vand og årets Keramikfestivalvin, samt kaffe og lidt kage.

HUSK: Tallerken-reservering hvis du vil være sikker på at få noget at spise  ;-) på 50913377, eller mail. rakuginer@gmail.com Senest onsdag d. 29 august.

Koncerterne er gratis at deltage i , År 2000 kulturel folkefest giver et økonomisk tilskud til arrangementet ( og Stor tak for det ), men desværre rækker det ikke til den hyre musikkerne fortjener, derfor lader vi hatten gå rundt så man har mulighed for at støtte musikken med lidt klingende mønt ;-)mobilpay modtages også :-)

BRUUNS HJØRNE´s kunstnere har selvfølgelig åbent på deres værksteder og atelier denne aften, hvor man er velkommen til at ose rundt.

NB: Lørdag formiddag byder vi på gratis morgenkaffe og rundstykker i vores hyggelige baggård…man er så hjertelig velkommen <3