raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker raku-giner af Lene Hansen og Nelly Gaskin keramisk skulpturer raku keramik keramiker

Butikken i Skælskør

Her er der altid flere giner at se og vælge imellem, der er også mulighed for at se hvordan rakuginerne brændes i den primative ovn på vores hyggelig gårds plads. Det er også her vi afholder woorkshop med rakubrænding, spørg os om mulighederne.

Bestilling af Raku-gine

Hvis du ønsker at købe en Raku-gine og ikke har mulighed for at besøge os i butikken i Skælskør, er du velkommen til at sende os en mail med navn ard. og nummeret på den gine som du gerne ville købe. hvis vi ikke har den i butikken må du regne med 3-4 ugers leveringstid. Alle vores Rakuginer er unikke og brændingen gør at vi ikke kan lave to ens. 

 Raku-giner koster pr. stk. kr. 1400.-

se de forskellige giner her

Vi sender med Post Danmark,

fragt: 1 stk. Raku-gine kr. 100.-

betaling: bankoverførelse.

kontakt os her